takuuehdot

 

tEHOMESTARIT

Takuuehdot

Ohjelmoinnille myönnetään 14vrk tyytyväisyystakuu.

Maksu ja auton alkuperäinen ohjelma palautetaan seuraavassa tapauksessa:

Asiakas ilmoittaa havainneensa ohjelmointiin liittyvää epätavallista toimintaa kuten esim. vikakoodeja eikä uudelleen ohjelmointi ongelmaa poista.

Tämä takuu on voimassa vain ohjelmoinnin teettäneelle asiakkaalle. 

Tyytyväisyystakuu ei koske: Vialliseksi havaittujen tai rikkinäiseksi epäiltyjen sensorien toimintahäiriöitä, esim. ilmamäärämittari, ahtopaine-anturi tai turbon säädin. Vialliset sensorit/toimilaitteet aiheuttavat tehonlisäyksen pienenemistä ja luvatut lukemat eivät toteudu ohjelmoinnista riippumattomista syistä. Mekaanisia töitä sekä mahdolliseen ohjelmavirheeseen vaihdettuja osia ei korvata. 

Mikäli autosi käy merkkihuollossa päivityksessä ja auto palautuu vakioksi, uudelleen ohjelmointi voidaan tehdä erikseen sovittavaan hintaan.

Yrityksellämme on vastuuvakuutus, mutta se korvaa vain ohjelmointityön aikana tapahtuvat vahingot. Käytämme vain alan parhaita lisensoituja laitteistoja, jolloin prosessi on turvallinen.

Auton saa rikki vakiokuntoisenakin väärällä käytöllä ja huonolla huolenpidolla.

Toimitusehdot

Toimittamamme ohjelmat ovat 100% testattuja ja toimivia. Tarkista auton tekninen kunto ennen ohjelmointiin ryhtymistä. 

Mikäli ajoneuvoa on muutettu alkuperäisestä, pitää muutokset ilmoittaa. Tarkastusmaksu (60€) veloitetaan asiakkaalta, mikäli auto on jo ohjelmoitu asiakkaan tätä kertomatta/ tietämättä.

Moottorin ja vaihteiston öljynvaihtovälien noudattamisesta tulee huolehtia.

Ohjelmointi ei vaikuta päästökatsastukseen millään tavalla. Mikäli tulevaisuudessa päästöehdot tiukentuvat, on mahdollista palauttaa auto vakioksi erikseen sovittavalla hinnalla.

Lain mukaan ohjelmoitu auto pitäisi katsastaa uusille tehoille, tämä on asiakkaan vastuulla. Käytännössä asiaa ei valvota viranomaisten toimesta.